Dranken en events

Uw partner
voor een zorgenloos evenement

In de loop der jaren zijn wij geëvolueerd van kleine drankhandel deur aan deur verkoop en een paar schoolfeesten tot een professioneel bedrijf dat de dag van vandaag enkel nog grote evenementen beleverd.

Mijn grootvader August Cambré begon de zaak zo ongeveer 80 jaar geleden met paard en kar. Later kocht hij een vrachtwagen. Mijn vader Staf Cambré nam de zaak over en bouwde deze verder uit tot een drankenhandel met horeca, de deur aan deur verkoop en enkele kleinere evenementen zoals schoolfeesten.

Toen hij de zaak wilde overlaten aan mij heb ik enkel de deur aan deur verkoop en de schoolfeesten verdergezet. De rest is overgelaten aan een andere drankhandel.

Ik had snel in de gaten dat mijn collega’s niet professioneel met de evenementen bezig waren omdat dit moeilijk te combineren was met een traditionele drankhandel en ook het vele weekendwerk niet zagen zitten.

Ik ben op deze kar gesprongen en heb dit verder uitgebouwd samen met mijn zoon Senne en een bende gedreven leeuwen.

We hebben fors geïnvesteerd in de juiste materialen en door hier dagdagelijks mee bezig te zijn, hebben wij een bedrijf uitgebouwd dat grote massa evenementen van 1000 liter tot 100.000 liter kan beleveren doorheen gans België.

In de loop der jaren zijn wij overgeschakeld van vaten bier naar tankbier van 1000 liter. Dit was voor ons en vooral voor onze klanten een enorme verbetering om nog sneller te kunnen werken.

We ontzorgen onze klanten van al wat bij de drank komt kijken. We leveren al onze drank gekoeld in één van onze 30 koelwagens gekoeld. Bovendien hebben we 2 koelcellen waar 200 paletten in gekoeld kunnen worden. Zo leveren we à la minute dag en nacht gekoelde drank bij tijdens het evenement indien nodig. Ons team plaatst ook alles zelf en sluiten alles zelf aan. Er is ook meestal iemand van ons aanwezig tijdens het evenement.

We hebben een ENORME bewondering voor de medewerkers (meestal vrijwilligers). Daarom zorgen wij ervoor dat ze gemakkelijk kunnen werken. Zij brengen ieder evenement (vaak gratis) tot een succes.

Contact opnemen
Drankenhandel voor evenementen
Drankenhandel voor evenementen
Drankenhandel voor evenementen
Drankenhandel voor evenementen